فوت و فن ارسال پیامک

فوت و فن ارسال پیامک

یکی از ابزارهای اطلاع رسانی و تبلیغات در دنیای امروزه ، ارسال پیامک میباشد .
اگر در زمینه تولیدات پیش ساخته چوبی و یا ام دی اف نظیر میز ال سی دی ، سرویس خواب ، مبلمان منازل یا ادارات و ……… در حال فعالیت هستید ، ارسال پیامک گامی موثر در جلب مشتریان شماست .
از طریق پیامک در کوتاه ترین زمان یک نامه از طرف شما بدست مخاطب خود میفرستید و این بهترین حالت اطلاع رسانی دسته جمعی میباشد .
روزانه همگی ما پیامکهای بسیاری دریافت میکنیم که حتی در بعضی از آنها با خواندن دو کلمه اول ، آنها را پاک میکنیم . …….. پس چگونه پیامکی ارسال نمائیم که با شکست مواجه نشود !
میدانم که شما بهتر از من میدانید، وقتی ابزار جدیدی خریداری میکنیم، اگر روش استفاده و دستورالعمل بکارگیریِ آن را ندانیم و با آن آشنایی نداشته باشیم، بی شک یا در استفاده از آن به مشکل برخورده، یا به خود صدمه یا ضرر میزنیم یا ، فقط در دستیابی به نتیجه و هدف مورد نظرمان ناکام می گردیم .
در مورد بازاریابی پیامکی هم همین داستان است. اگر میخواهید با وجود هزینه ، انرژی و سرمایه گذاری در بازاریابی و تبلیغ پیامکی به نتیجه ای مطلوب برسید ، باید با اصول اولیه این کار آشنا شوید. این نوع بازاریابی فقط به انتخاب یک متن و ارسال آن به عده ای از مردم خلاصه نمیگردد . اصول و روش ها و نکاتی وجود دارد که در عین سادگی، بسیار مهم و کلیدی هستند و رعایت آنها در این نوع بازاریابی و تبلیغ، تضمین کننده نتیجه مطلوب و عدم رعایت آن، نتیجه ای برای شما جز ناکامی و اتلاف وقت و پول نخواهد داشت.
البته اینکه چنین شیوه ای مناسب شما هست یا خیر ، بسته به این است که خودتان با بررسی و تحقیق ، بر اساس تجربه خود یا دیگران یا بر اساس نظر کارشناسانه یک متخصص کارآمد بازاریابی ، تعیین کنید که آیا شیوه پیامکی ، مناسب کسب و کار شما هست و آیا از طریق آن میتوانید به نتیجه ی مطلوب و موفقیت برسید یا نه. بهره مندی از تجربیات و نظرات یک کارشناس ، مثل مراجعه به پزشک برای درمان بیماری خاص است. بدون شک، رعایت نکات این پزشک ، به درمان زودهنگام و ماندگار و مؤثر بیماری تان کمک میکند. نکاتی که در ادامه میخوانید توصیه های دوستانه، مؤثر، قطعی و مطمئنی هستند برای اینکه از هزینه ای که برای بازاریابی و تبلیغات پیامکی صرف میکنید ، نتیجه بگیرید. تحقیقاتی که برای دستیابی به این اطلاعات انجام شده و بررسی آنها، هزینه و وقت زیادی در بر داشته است . در ادامه، بخش هایی از این نکات را در اختیار شما قرار میدهیم:
مورد اول : قبل از اینکه اقدام به ارسال پیامک کنید، باید بطور شفاف مشخص کنید ، قرار است پیامک ها به چه مخاطبان و مشتریانی ارسال کنید. تعیین این مشتریان یعنی شما دارید بازارِ هدف و مشتریانی که احتمالا” از شما خرید خواهند کرد مشخص میکنید. در غیر این صورت، پیامک ها به دست کسانی میرسد که نه علاقه ای به محصول شما دارند و نه محصول شما مورد نیاز آنهاست.
مورد دوم: توجه کنید محصولی که قصد تبلیغ آن را دارید مخاطب عام دارد یا خاص؛ آیا محصول شما مربوط به گروه خاصی است ؟ آیا تفکیک جنسیتی در مورد محصول شما مطرح است؟ شک نکنید که بدونِ تعیین عام یا خاص بودن مخاطب پیامک، فقط پول و وقت تان را تلف کرده اید و نمیتوانید آن نتیجه ای را که میخواهید ، دست یابید .
مورد سوم: برای متن پیامک بهتر است به این نکته دقت کنید که فقط در مورد خدمات و یا محصولتان توضیح ندهید . قبل از شما چندین شرکت و کارگاه مواردی مشابه محصول شما داشته که پیامک زده اند . پس افراد به محض دیدن مواردی مشابه ، پیامک را پاک میکنند . خود شما هم همینطور هستید . پس سعی کنید متن خود را جوری بنویسید که بیشترین تاثیر را در فرد گیرنده بگذارد . علی الخصوص ۵ کلمه اول پیامک .
مورد چهارم : به کلماتی که مینویسید دقت کنید. این کلمات باید برای مخاطب شما، یعنی مشتریان بالقوه واحتمالی، جذابیت داشته باشند، و از طرفی برایشان قابل فهم و ساده باشند. یعنی نیاز نباشد برای درک منظور شما از پیامک، به دیکشنری مراجعه کنند! بنابراین از کلماتی استفاده کنید که درعین صمیمیت ، کنجکاوی فرد را بر انگیزد . متن پیامک شما نقشی از شخصیت شما را بیان کرده و مشتری تصمیم میگیرد با شما ارتباط برقرار کند .
مورد شماره پنج: با یک بار ارسال پیام به هیچ نتیجه ای نمیرسید . باید به دفعات و در زمانهای مشخص پیام ارسال کنید . مثلا اگر کار شما تولید مبلمان اداری است باید بین ساعت ۱۰ تا ۱۳ و چنانچه دکوراسیون اتاق کودک میباشد بین ۴ تا ۸ شب پیامک بزنید . دلیل این ساعات هم بر اساس آمار جواب دهی و راندمان بیشتر مشخص گردیده . در یک سازمان یا اداره بین فواصل ۱۰ الی ۱۳ تصمیم گیریها بین مدیران انجام گرفته و خرید میکنند . یا آمار بازدید از فروشگاههای دکور کودک بین ساعت ۴ تا ۸ شب بیشترین جهش را دارد .
مورد شماره شش : حتماً شماره های تماس های ورودی (پس از ارسال پیامک ها) را در کامپیوتر یا موبایل ثبت کنید . چرا؟ به این دلیل که طبق آمار و تحقیقات و بررسی های انجام شده، در فاصله ی زمانی ۳ تا ۴ ماه، حداقل ۱۰ درصد از تماس های ورودی و در بهترین حالت و شرایط ممکن، حدود ۸۰ درصد از این تماس ها به فروش موفق منجر میشوند. بنابراین بعد از ثبت این شماره های ورودی، در ماه حداقل ۲ و حداکثر ۳ پیامک به آنها ارسال کنید .
مورد شماره هفت: لازمست بدانید از هر ۱۰۰ پیامک ، ۶۰ نفر آنرا میخوانند ، ۱۰ نفر نخوانده پاک میکنند ،و ۳۰ نفر پس از خواندن آنرا پاک میکنند . پس از هر ۱۰۰ پیامک ارسال شده ۶۰ پیام موفق خواهید داشت که میتواند در بهترین حالت به ۳ نفر مشتری تبدیل شود . و این آمار بالائی است . از طرفی دیگر ۹۰ نفر پیام تبلیغی شما را میخوانند و این خبر پخش میشود .
مورد شماره هشت: در باره محصولتان صادقانه بنویسید و هیچگاه اغراق نکنید .آنها فرق پیامک دروغن و فریبکارانه را با متن صادقانه سریع میفهمند و به شما امتیاز مثبت یا منفی میدهند . روی مشتریان بالقوه و احتمالی تان که فکر میکنید تمایل بیشتری دارند بابت کالا یا خدمات شما پول بپردازند تمرکز کنید و با تکرار این نکته که با خرید از شما ازچه منافع و امتیازاتی برخوردار میشوند آنها را به سمت سفارش دادن یا خرید محصولتان سوق دهید .
مورد شماره نه : انسانها همیشه بدنبال احترام و جایگاه بالا هستند . پس اگر میتوانید در متن پیامک از اسم و فامیل شخص استفاده کرده و او را مخاطب اصلی قرار دهید . چند سال پیش مشترک مجله صنایع چاپ بودم . در یکی از این شماره ها ناشر دست به ابتکار جالبی زده بود که باعث شد من این شماره نشریه را بیشتر از شماره های دیگر نگه داری کنم . او بر روی جلد و در صفحه اول و دوم اسم مرا بزرگ نوشته بود و در زیر آن عبارت زیر را درج کرده بود :
جناب آقای ….. …….. عزیز
طرح روی جلد این شماره اختصاصا ویژه شما بوده و به چاپ رسیده .
حضور شما در کنار ما همچون طلای ناب میباشد.
ببینید …….. این نشریه با اختصاصی کردن و احترام به مشتری توانست با یک شماره ، نظر تمامی مشترکین خود را جلب کرده و آمار مشترکین خود را نگه دارد .
موفق و پیروز باشید .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.