سه گام اساسی در موفقیت صنایع چوب

برای راه اندازی حرفه ای درآمدزا در صنایع چوب ، اولین گام شناخت نیازهای مردم وجامعه است .
برای این شناخت ، ابتدا به طور کلی صنایع چوب را دسته بندی میکنیم :
دسته اصلی : مشاغل رسمی و دارای مجوز جهت فعالیت اقتصادی ، مشاغل غیر رسمی و بدون مجوز
دسته اول به نوعی میبایستی قوانین کشوری را رعایت کند : همانند بیمه پرسنل ، مالیات ، پرداخت هزینه سالیانه مجوز و . . . . . .
اما دسته دوم فارغ از هر قید و بندی کار می کنند : بدون بیمه پرسنل ، بدون مالیات ، بدون کرایه محل و . . . . . .
سه گام اساسی در موفقیت صنایع چوب
هر کارگاه به نوعی مصرف کننده است یا به عبارتی دیگر ورودی یا خروجی کارگاه یا تولیدی دیگر میباشد . با این هدف ، گردش پول بیشتری در جامعه به جریان می افتد . هر چه این رخداد بیش تر صورت پذیرد ، جامعه ی شکوفاتری به دست مردم ساخته میشود . به این فرآیند اشتراک مساعی یا هم افزایی میگویند . تمام جوامع نیازهای ناشناخته ای دارند که پیدا و استفاده کردن از این فرصتها مزایای زیادی برای همگان خواهد داشت.
بدیهی است که با داشتن مهارت و اطلاعات جامع تر ، میتوان از موقعیت های بیشتری بهره برد ، چه بسا افراد ، مهارت ها را با تجربه می آموزند . البته وجود انواع گوناگون کارگاه های صنایع چوب ، موجب آبادانی کشور و مهیا کردن بسترهای جدید میگردد .
در جامعه داشتن روحیه خطر پذیری ، کلید موفقیت در کسب و کار محسوب می شود و این شخصیت در کنار احتیاط های بجا و هوشمندانه ، کمک بزرگی به روند کسب و کار می کند
در سطح فردی ، خطر پذیری را شناخت ایده ای که فرد بتواند به فعالیتی اقتصادی تبدیل کرده و با رضایت کامل آنرا اجرا نماید ، معنی می کنیم .
اما در زمینه تجاری عبارت است از انجام فعالیتی مخاطره آمیز .
در عمل راه اندازی هر کسب و کاری نوعی خطر پذیری محسوب می شود .
کلید موفقیت در صنایع چوب :
نیروی درونی :انگیزه ، نگرش مثبت ، در نتیجه سخت کوشی بیش تر نسبت به افراد عادی و رقبای احتمالی .
وظیفه گرایی : مجموعه کارآیی ، اثربخشی ، مدیریت زمان ، تمرکز بر نتایج . در نتیجه تمرکز در حین کار .
تاثیر گذاری : با شناختن احساس ، جایگاه و تجربه ی شخص مقابل می توان تاثیر بیش تری روی مشتری و در نتیجه برانگیختن احساسات و اراده آن ها گذاشت
بازده بالا : بهترین استفاده از انرژی فیزیکی و غیر فیزیکی (ذهنی) میباشد .
تجسم : برای داشتن تصویری جامع از کسب و کار خود ، طرحی را به صورت کتبی تهیه کنید و تمام ابعاد آنرا تجزیه و تحلیل کنید . نتیجه بهترین قضاوت درباره راه اندازی یا عدم راه اندازی ، مقدار سود ، زیان و … خواهد شد .
نو آوری : از سنت و روش های قدیمی و امتحان شده پرهیز کنید . شما دارای قدرتی بیش از یک دستگاه ” کپی ” هستید .
فکر کنید و ابتکار عمل به خرج دهید . با جمع آوری اطلاعات می توان ابتکار ، تجسم و قدرت درونی خود را در جهت نو آوری و و پردازش ایده تقویت کرد . آیا به در درآمدی که نیازهای روزانه شما را تامین می کند قانع هستید ؟ با همان روش های قدیمی و مرسوم ؟ من به شما قول می دهم اگر همه مردم این گونه فکر می کردند جهان قادر نبود حتی قدمی در جهت پیشرفت بردارد .
استقلال : به خود متکی باشید ، خود تصمیم بگیرید و بدون هرگونه کنترل مطابق اراده و خواست خود موفقیت کسب کنید .
ارتباطات : جامعه متشکل از مردم است ، شما در راستای شناخت نیاز مردم موفقیت مالی و شغلی کسب می کنید ، به نصایح مردم گوش کنید ، به سلیقه و نیاز آن ها توجه کنید و به خاطر بسپارید ، مطالب بسیار بیاموزید ، همیشه خود را با جدیدترین یراق آلات ، مکانیزمها ، روشها ، طرحها به روز رسانی کنید . دیگر زمان آنکه یک طرح و یک قالب کاری را بمدت سی سال اجرا کنید گذشته . دنیای ما ” روزانه ” در حال تقییر است ، عقاید و اطلاعات شخصی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و دوباره و دوباره روی آن ها تجدید نظر کنید . باید به این یقین برسید که در دوران حاظر ، این مشتری ما هست که به ما سفارش میدهد و تعیین مسیر می کند نه ما برای آنها . از این مشاوره رایگان و فرصتی که مشتریان به شما میدهند ، کمال استفاده را ببرید.
هدف سازی : به نتیجه فکر کنید اهداف کوچک و بزرگ ، بلند مدت و کوتاه مدت تعیین کنید و آن ها را ارزیابی کنید . داشتن هدف های دست یافتنی به شماقدرت زیادی خواهد داد.
تغییر پذیری : با به وجود آمدن ترافیک در محدوده ترد شما ، مجبور به تغییر مسیر همیشگی تان می شوید .با قطع برق ، تجربه ی استفاده از چراغ اضطراری ال ای دی با حتی موبایل را کسب می کنید … شرایط زندگی متغیر و متنوع شده اند . متاسفانه شغل نمد مالی و نمد سازی و اساتید آنها نیز نابود شده اند . به فکر باشید . این یک زنگ هشدار است .
این وقایع شما را وادار می کنند که شیوه ی فعالیت خود را تغییر دهید و متاسفانه به حالتهای مدرن و امروزی ” بیزینس ” برسید .
هنگام بروز مشکل و ضعف اقتصادی هر بنگاه ، اولین راهکار شناخت درست مشکل ، در اصطلاح کامل شناختن صورت مساله و قدم دوم شناسایی و دستیابی به راه حل های ممکن و در نتیجه اجرای آن هاست .
رهبر باشید منتظر نمانید تا دیگران برای شما قدم بردارند .
در مواقع بحرانی جلسه تشکیل ندهید ، سریع تصمیم گیری کنید : با تفکر ، تصمیم گیری و اجرای سریع مانند مردان متهور عمل کنید . با تحریک تمامی حواس شنوای و بینایی و … می توان انرژی فیزیکی و هوشیاری لازم و در نتیجه کلید تصمیم صحیح و فوری را به دست آورد .
عقل سالم در بدن سالم است . توانایی های جسمی خود را افزایش دهید . من باور دارم با افزایش فعالیت های بدنی ، جسمی ورزیده تر ،سالم تر ، روحیه بالاتر و در نتیجه زمینه برای تفکر بهتر و فکر قوی تر فراهم می شود .
-مدیر وار رفتار کنید برای وقت خود برنامه ریزی کنید . کارهایتان را به صورت ( باید انجام شود ، بهتر است انجام شود و ضرورتی ندارد که انجام شود )دسته بندی کنید .
- حادثه خبر نمیکند . برای هر رخداد ، بدهی ، خسارت ، پیش آمدن مسایل ضروری و … آماده باشید .حتی در جدول برنامه ریزی هایتان نیز برای رخدادهای غیر منتظره جا بگذارید .
- کارمندان با توانایی بالا استخدام کنید . از کارگرهای ضعیف جدا” پرهیز کنید . آنا فقط به شما لطمه میزنند . چون وادار خواهید شد برخی کارها را به دست آن ها بسپارید و خودتان روی کارهای دیگر تمرکز کنید .
- اگر کارمندان قوی ندارید ، پس کارمندان قوی بسازید .
- کار آفرینان موفق و منظم هستند . پس منظم باشید .
- اهداف روزانه تعیین کنید . اهداف بلند مدت باید در فعالیت روزانه تان اثر بگذارد .
- افراطی نباشید . بیش از حد توان کار کردن نتیجه خوبی نخواهد داشت .
- زیاد یادداشت کنید ولی دست از کاغذ بازی بردارید . فقط ضروری ترین آن ها را نگه دارید .
- وقتی تصمیمی بجا گرفته و اجرا شد ، دیگر شک و تردید جایز نیست . از شکست نترسید .
- بدتر از یک تصمیم اشتباه ، تصمیم نگرفتن است.
- هنگامی که اجتناب از اشتباه در مقایسه با سرعت تصمیم گیری برتری دارد ، تصمیم گیری گروهی بهترین گزینه است . هنگامی که شما در کاری بهتر از دیگران هستید به این معنی نیست که شما در همه امور بهترین هستید : از فکر و ایده کارمندان خود بهره بگیرید .
- وقتی تصمیم گیری نهایی با کمک گروه به انجام می رسد ، کارمندان تعهد بیش تری نسبت به اجرا دارند ، حداقل بیش تر از زمانی که تصمیمی به آن ها تحمیل شده است .
- نه برای بار اول و نه دوم و نه دهم ، ولی مطمعن هستیم با ابزار پشتکار ،حتما موفق خواهید شد .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.