خرید دستگاه PVC کوچک یعنی خرید سرطان

خرید دستگاه PVC کوچک یعنی خرید سرطان
بله درست شنیدید . . . خرید دستگاه PVC کوچک کارگاهی در ابتدا یعنی دردسر .
میپرسید چرا ؟
من فرض میگیرم شما فردی هستید که ۳ سالی را در این رشته تجربه کسب نموده و حال میخواهید برای خود کارگاهی کامل راه اندازی کنید با توجه به مقرون به صرفه بودن اجرای پی وی سی در درون کارگاه خود تصمیم میگیرید که کارها در کارگاه خودتان پی وی سی شود . نود درصد افراد در این مقطع تصمیم به خرید یک دستگاه پی وی سی جمع و جور کارگاهی یا به اصطلاح سه یا چهار ایستگاه میگیرند .
تا اینجا هم همه چیز بنظر خوب و عالی میرسد . اما طی مدتی نه چندان دور متوجه میشوند که خرید دستگاه آنگونه که فکر میکردند نبوده و هزینه های جنبی آن بالاتر از حد تصور و یا در بعضی از موارد دهها برابر بالاتر از کارگاههای خدماتی برای شما هزینه بر میدارد .
البته میدانم که حرفهای مرا گوش نداده و تصمیم خود را برای خرید گرفته اید . پس قبل از خرید چند خط زیر را بخوانید :
۱- دستگاههای کوچک کارگاهی که تماما” از چسبهای گرانول سرعت پائین استفاده مینمایند ،
دارای یک مخزن چسب بوده که پس از گرم شدن شروع به کار میکند . مشکل عمده آنها سوخته شدن چسب در مخزن بدلیل متراژ کم پی وی سی و استارت های زیاد آنها بوده و بدلیل اینکه این نوع چسبها خاصیت خود را پس از سه بار گرم و سرد شدن از دست میدهند ، در استفاده های بعدی عملکرد چسب ضعیف بوده و چسب قدرت نگهداری نوار به MDF را نداشته و اکثرا در حین حمل و نقل نوارها جدا میشوند .
۲- بدلیل اینکه تمامی فشار نوار پیش برنده در دکل بالائی بر روی یک ستون میباشد و انتهای سطون با یک پیچ دستی بسته و تنظیم میگردد ، پس از گذست مدتی بین ۳ الی ۶ ماه از دقت افتاده و به قول معروف دستگاه ( قلق دار) میشود . و آرام آرام از کیفیت نوار کاسته میشود . بیشترین مشکل خوب چسب نخوردن قطعه یا در رفتن آن در قسمت فرز زنی میباشد .
۳- چنانچه شما بخواهید در فصل زمستان دو قطعه از کسری ها را پی وی سی کنید ، مجبورید ۴۵ دقیقه صبر کرده و آنرا نوار کنید . در این شرایط حتما نگاهی به سرعت کنتور هم بیندازید . جدای از اینکه برای یک متر کار یک محفظه چسب را یکبار گرم و سرد کرده و آنرا نابود میکنید .
۴- تمامی نوارهای موجود در بازار بصورت رولهای آکبند در متراژهای ۱۰۰ و ۲۰۰ متر میباشد . پس اگر شما ده متر نوار لازم داشته باشید ، باید یک رول صد متری را خریداری و نود متر باقیمانده را برای روز مبادا نگهداری کنید . البته با تاریخ انقضای نوار هم باید توجه داشت .
۵- برای اینکه شما دستگاه را از حالت نوار ضخامت ۲ میلیمتر بر روی نوار یک میلیمتر ببرید حداقل یکساعت وقت و ده متر نوار را بعنوان امتحان از بین ببرید تا به شما جواب بدهد . درصورتیکه دستگاههای بزرگ فقط لازم است دکمه یک یا دو میلیمتر را فشار داده و بدون اتلاف وقت کار را انجام دهید .
۶- در فصل زمستان حتما” یکعدد هیتر برقی را باید نیم ساعت قبل از استارت در زیر رول نوارها گذاشته تا نوار گرم شده و سپس شروع به چسباندن نوار کنید . غیر از این حالت تمامی نوارهای شما از قطعه جدا میشود . البته دور هیتر را هم باید بپوشانید تا گرما مستقیما” به نوارها برسد .
۷- بدلیل نداشتن ایستگاه پرداخت در گوشه ها شما خودتان باید بصورت دستی اینکار را انجام بدهید و صد البته با کیفیت کار دستگاه هم نمیرسد .
۸- اگر جمع کل هزینه های پرت یک دستگاه + هزینه های سرویس دوره ای + خرید قطعات استهلاک یافته + حقوق اپراتور + هزینه برق دستگاه + کیفیت بیخود و غیر قابل رقابت با دستگاههای ۱۰ ایستگاه +سود بانکی هزینه خرید دستگاه کنید متوجه خواهید شد از همه مقرون به صرفه تر و با کیفیت تر و راحت تر دریافت این خدمت از سوی کارگاههای خدمات PVC میباشد . آنها کیفیتی بسیار مناسب تر از آنچه که شما با دستگاه کوچک خود انجام میدهید را ارائه داده و از لحاظ مالی هم مناسبتر است .
پس قبل از خرید دستگاه پی وی سی کارگاهی با چند نفر از افرادی که این دستگاه را دارند مشورت بگیرید . . . . . حتما” از خرید آن صرفنظر خواهید کرد .
ایکاش افرادی که با وارد کردن این دستگاهها روی هر کدام چندین میلیون سود میبرند ، کمی هم به فکر خریدار بی اطلاع باشند و از معایبی که به سرعت در این دستگاهها بوجود می آید به مشتری باز گو میکردند .
پیروز و سربلند باشید .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.